Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Hexa Kit V2.0

€ 24,95 (inclusief btw)

HEXA Kit V2.0

Met de nieuwste innovatieve FEELM technologie is HEXA een van de meest innovatieve, high tech vaping producten op de markt. Met buitengewone vapor productie, heerlijke smaken, een complexe hybrid nicotine blend gecombineerd met een strak en elegant design biedt HEXA alles om je vaping experience te vervolledigen.

Hoe werkt Hexa 2.0?

Hexa is click & play. Dit wil zeggen dat je enkel de pod in het toestel moet klikken. Vanaf dan is deze e-sigaret klaar voor gebruik. Makkelijk, toch? De Hexa 2.0 is een automatisch toestel dat damp zal produceren wanneer er door een pod wordt geïnhaleerd. Tijdens het dampen zal het groen lampje automatisch oplichten. Het vervangen van de pod is eveneens enorm makkelijk. Klik de lege Hexa pod van de batterij en klik die nieuwe Hexa pod in de batterij.

Wat zit er in de kit?

De Hexa 2.0 Kit bestaat uit 2 onderdelen: de batterij en de pod. De batterij heeft een capaciteit van 350mAh en kan worden opgeladen via de Micro-USB lader die mee geleverd wordt. De oplaadtijd van deze elektronische sigaret wordt geschat op ± 60 minuten en heeft een levensduur van ± 300 cycli. Het reservoir van de Hexa 2.0 Pod heeft een volume van 2ml. Bij Hexa kan je (momenteel) een keuze maken uit 6 verschillende smaken. Elke smaak van deze e-liquids werd zorgvuldig uitgezocht en ontworpen. Standaard wordt de Tobacco Pod bij de kit geleverd. Voor de andere smaken heb je de keuze uit de Menthol Pod, de Tobacco-Menthol Pod, de Blueberry Pod, de Dewy's Mango Pod en de Dewy's Rapsberry Frost Pod.

Meer info over de HEXA Kit V2.0

© 2017 - 2022 Vapebros | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.